Skip to main content

Auto’s voor Particulier

GoodFlow helpt bij het aankopen en verkopen van auto’s. De occasionmarkt is een oerwoud en voor onervaren particulieren, of mensen met weinig tijd, lastig te doorgronden. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om de juiste auto aan te schaffen, of je huidige auto goed te verkopen.

Met 30 jaar ervaring, kent GoodFlow de weg en staat particulieren bij. 

Ja, ik zoek een auto

Werkwijze koop

Door goed te luisteren, stellen we eerst vast wat de wensen zijn. En met onze marktkennis stellen we die wensen bij naar een haalbaar doel: een auto naar wens en binnen een realistisch budget.

We formuleren vervolgens een duidelijke zoekopdracht en stellen die vast in een opdrachtbevestiging met een vast tarief. Daarmee gaan we op zoek in ons uitgebreide netwerk en een grote dosis creativiteit. Want we geloven in mogelijkheden, ook als die niet voor de hand liggen. Je betaalt alleen als we de opdracht met succes afronden.

Als je een auto hebt staan die je wilt verkopen, kunnen we je ook bijstaan met een eventuele inruil of doorverkoop.

Ben je op zoek

naar een auto?

Vul het formulier in om aan te geven wat je zoekt.
Ik neem dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Geef aan wat je zoekt

Werkwijze verkoop

Door de hoge productieprijzen en tekorten aan onderdelen, is er veel vraag naar goede occasions. Wij weten waar we auto’s kunnen aanbieden, een goede prijs kunnen krijgen, met zekerheid over de betaling en afhandeling van de overschrijving e.d.

Stuur foto’s en een korte omschrijving van de auto per mail. We nemen dan contact op voor een eerste inschatting van de waarde.

Bel of mail gerust

voor informatie en overleg

We staan je graag vrijblijvend te woord!